DE GROTE e5-INZAMELACTIE IS AFGELOPEN

Onze inzamelactie is alweer voorbij en we zamelden maar liefst 420 ton in! In naam van Oxfam en alle projecten die je hiermee gesteund hebt, zeggen we oprecht: DANK JE WEL! 

Heb je nog oude kledij of schoenen liggen? No worries! Voor je het weet is onze volgende inzamelactie er al. Heb je nog e5-aankoopcheques* liggen? Kom ze nog tot en met 13 oktober 2020 besteden op onze nieuwe collectie in de winkel of op e5mode.be!

In de najaar van 2020 zamelden we maar liefst 420 ton herbruikbare kledij in! In naam van Oxfam en alle projecten die je hiermee gesteund hebt, zeggen we oprecht: DANK JE WEL! 

DE GROTE e5-INZAMELACTIE IS ER WEER!

De afgelopen maanden waren bijzonder en we brachten heel wat meer tijd in huis door. Misschien heb je wel de tijd gevonden om je kleerkast eens uit te kuisen? Top, want bij e5 zijn je oude kleren nu iets waard! Zo krijg je van 16 september t.e.m. 4 oktober per gevulde zak met oude herbruikbare kledij, linnen, accessoires of schoenen een e5-aankoopcheque van € 12,50* én help je samen met Oxfam- Solidariteit mensen in nood.

Kijk voor inspiratie alvast in onze najaarsfolder en ontdek de allernieuwste trends. Wedden dat je meteen iets ziet waarvoor je de aankoopcheque kan gebruiken? Kom langs, doe mee met de Oxfam-Solidariteitactie en zet het najaar alvast goed in! 

BIJ e5 IS JE OUDE KLEDIJ GELD WAARD! HOE? SIMPEL: 

Verzamel thuis al je oude maar herbruikbare kleren, linnen en accessoires die je niet meer nodig hebt.

Breng alles in een gevulde zak van Oxfam of een zak van normaal formaat naar je favoriete e5-winkel.

Doneer je zak(ken) bij je e5-winkel tijdens de inzamelactie van xx t.e.m. xx september 2020.
Wij vragen jou wel een mondmasker te dragen.

In ruil voor elke binnengebrachte zak krijg je één aankoopcheque ter waarde van € 12,50 geldig t.e.m. xx xxxx 2020.

Verzamel thuis al je oude maar herbruikbare kleren, linnen, accessoires en schoenen die je niet meer nodig hebt.

Breng alles in een zak van Oxfam of een zak van normaal formaat naar je favoriete e5-winkel bij jou in de buurt.

Doneer je zak(ken) bij je e5-winkel tijdens de inzamelactie van 16 september t.e.m. 4 oktober 2020. Tijdens het Weekend van de klant op 3 en 4 oktober zijn alle e5-winkels ook op zondag open van 14 tot 18 uur. 

In ruil voor elke binnengebrachte zak krijg je één aankoopcheque van € 12,50 geldig t.e.m. 13 oktober 2020. Deze aankoopcheque kan je gebruiken in al onze winkels én in de webshop. 

*Aankoopcheque te besteden per aankoopschijf van € 50. De cheques zijn geldig t.e.m. 13 oktober 2020. Niet geldig bij aankoop van een cadeaucheque. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. 

Liever nog even online shoppen?

In 5 stappen je kleerkast helemaal herfstklaar

 

Duurzaamheid bij e5

e5 staat voor mode met respect voor mens én milieu. Met onze 5 ‘knooppunten’ zetten we doelbewust in op duurzame mode nu én in de toekomst. Want wat jouw stijl ook is, wij zorgen ervoor dat hij sustainable is.

Ontdek de 5 knooppunten

Zó creëer je de perfecte kleerkast!

Kleren die te klein of te groot zijn of gewoon niet (meer) bij jouw stijl passen. Tijd voor een schoonmaak! Wij geven je alvast een paar tips – en dat je hiermee tegelijk een goed doel steunt, is mooi meegenomen, toch?

Lees verder

VRAAG & ANTWOORD

OXFAM-SOLIDARITEIT EN e5

Vraag & antwoord

e5-inzamelactie t.v.v. Oxfam

UPDATE: shop nu online met Oxfam-korting, doneer later!

Van 4 t.e.m. 21 maart 2020.

Oxfam inzamelactie

De grote e5-inzamelactie is weer van start gegaan!

Van 4 t.e.m. 21 maart 2020.

Inzamelactie t.v.v. Oxfam Solidariteit

Vergeet je ook weleens iets? Hangt je koelkast vol met post-its over dingen die je moet onthouden? Of leg je soms een spreekwoordelijke knoop in je zakdoek om je aan iets te herinneren? Wel, leg dan deze keer een knoop in je kleren en kom ze bij e5 doneren. Want ook bij onze nieuwe inzamelactie word je per zak gevuld met oude herbruikbare kleding beloond met een aankoopcheque* van € 12,50.


e5-winkel update

In deze onzekere periode moeten we voor elkaar zorgen en dat begint met fysiek contact te vermijden. We zijn vastbesloten om hierin te helpen en daarom sluiten we tot nader order preventief onze winkels vanaf 17/03. Had je al Oxfam-zakken klaarstaan? Geen probleem, de gezondheid van onze klanten en het welzijn van onze medewerkers zijn onze eerste prioriteit. Zelfs al heb je jouw zak nog niet binnen gebracht, in onze webshop krijg je nu automatisch € 12,50 Oxfam-korting per aankoopschijf van € 50.

Uit solidariteit met Oxfam vinden we het echter wel belangrijk dat je jouw oude kledij op een later moment nog komt binnen brengen. Meer informatie hierover volgt snel. Op die manier blijven we Oxfam steunen én dragen we zorg voor elkaar. Maak dus zeker van de extra vrije tijd gebruik om die lenteschoonmaak in je kleerkast te houden en oude kledij te verzamelen ten voordele van Oxfam Solidariteit.

Goed nieuws: zowel de e5-inzamelactie t.v.v. Oxfam als de geldigheid van de aankoopcheque van € 12,50 zal verlengd worden. Voorlopig kunnen we nog geen exacte data meedelen wegens de maatregelen die getroffen zijn i.f.v. COVID-19. Meer info hierover volgt snel na 5 april.

Registreer online of meld je aan op e5mode.be – de korting wordt vervolgens automatisch verrekend in de winkelmand. Niet vertrouwd met online bestellen? Hier vind je alle info.

Gevulde zak
Gevulde zak met oude kledij

Bij e5 is je oude kledij geld waard!

Icon

Verzamel thuis al je oude maar herbruikbare kleren, linnen en accessoires die je niet meer nodig hebt.

Icon

Verzamel thuis al je oude maar herbruikbare kleren, linnen en accessoires die je niet meer nodig hebt.

Icon

Breng alles in een gevulde zak van Oxfam of een zak van normaal formaat naar je e5-winkel.

Icon

Breng alles in een gevulde zak van Oxfam of een zak van normaal formaat naar je e5-winkel.

Icon

Doneer je zak(ken) in je e5-winkel tijdens de inzamelactie van 4 t.e.m. 21 maart 2020.

Icon

Doneer je zak(ken) in je e5-winkel tijdens de inzamelactie van 4 t.e.m. 21 maart 2020.

Icon

In ruil voor elke binnengebrachte zak krijg je één aankoopcheque van € 12,50 geldig t.e.m. 31 maart 2020.

Icon

In ruil voor elke binnengebrachte zak krijg je één aankoopcheque van € 12,50 geldig t.e.m. 31 maart 2020.

We heten jou van harte welkom in onze e5-winkels en rekenen op jou om opnieuw samen met ons Oxfam Solidariteit te steunen.

Meer over onze samenwerking met Oxfam Solidariteit.

Vraag & antwoord

* T.e.m. 22/03 ontvang je online op e5mode.be € 12,50 per aankoopschijf van € 50. Niet geldig bij aankoop van cadeaucheques.