Lee

Lee

Lee

Kwaliteitsvolle jeansbroeken voor elke modebewuste dame.

Shop online of bekijk of Lee ook
in jouw e5-winkel beschikbaar is.

We hebben helaas geen geschikte resultaten gevonden.

Het denimmerk Lee bestaat al 130 jaar en wordt erkend als een van de grondleggers van de moderne denimbeweging. Het merk is wereldwijd bekend voor zijn kwaliteitsvolle broeken. Al bestaat het merk al meer dan een eeuw, streeft het continu naar innovatie met respect voor traditie. Ze speelden een rol in de geschiedenis door het veranderen van werkkleding en het in iets geheel modieus vooruitstrevend en modern maken.

Je kan gewoon niet zonder een goede jeansbroek. En daarom bieden we bij e5 mode kwalitatieve jeansbroeken van het merk Lee. Voor elke vrouw hebben we de perfecte broek: skinny, slim of regular fit, en je kan ook nog kiezen voor een high waist. Kies tussen zwarte grijze en blauwe tinten met verschillende wassingen.

Combineer het voor een casual stijl met een T-shirt of een comfy pull. Ga voor een stijlvolle outfit door en hemd en eventueel een blazer erbij te dragen. Met een jeansbroek kan je ook alle soorten schoenen dragen dus pak je favoriete sneakers of pumps en je bent klaar.