Veilig shoppen in je e5-winkel

Beste klanten, we zijn heel blij dat we jou mogen verwelkomen in je favoriete e5-winkel... én dat op veilige afstand. Wij hebben de nodige maatregelen genomen om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Tot binnenkort?

Alle e5-winkels zijn open. Ontdek de openingsuren van jouw favoriete e5-winkel hieronder. 

VEILIG SHOPPEN DOE JE ZO

We hebben de afgelopen tijd goed nagedacht over hoe we jou veilig in onze winkels kunnen ontvangen. Om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen vragen wij jou om deze maatregelen in je favoriete e5-winkel te respecteren. Een mondmasker dragen is niet meer verplicht, maar wel sterk aangeraden. Het dragen van een mondmasker is wel verplicht bij assistentie van een verkoopster in de paskamer, bij retouches etc. omdat daar de social distancing regels moeilijk gerespecteerd kunnen worden. Samen tegen corona!

VEILIG SHOPPEN DOE JE ZO

We hebben de afgelopen tijd goed nagedacht over hoe we jou veilig in onze winkels kunnen ontvangen. Om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen vragen wij jou om deze maatregelen in je favoriete e5-winkel te respecteren. Samen tegen corona!

Gebruik van de paskamers

Ook bij de paskamers gelden de social distancing regels. Wil je assisitentie door een verkoopster bij het passen? Dan vragen we jou een mondmasker aan te doen voor jouw gezondheid en die van ons personeel. Voor en na het passen verzoeken we jou om de handen te ontsmetten. Kledij die niet past? Die hang je aan het rek buiten de paskamer. Gelieve de kledij niet zelf terug in de winkelrekken te hangen. De paskamers worden na gebruik schoongemaakt.

Ga je liever winkelen zonder te passen? Geen probleem: reken jouw stuks af aan de kassa en pas thuis op jouw gemak. Je hebt 30 dagen de tijd om jouw aankopen terug te brengen of te ruilen. 

Gebruik van de paskamers

Ook bij de paskamers gelden de social distancing regels. Voor en na het passen verzoeken we jou om de handen te ontsmetten. Kledij die niet past? Die hang je aan het rek buiten de paskamer. Gelieve de kledij niet zelf terug in de winkelrekken te hangen. De paskamers worden na gebruik schoongemaakt.

Ga je liever winkelen zonder te passen? Geen probleem: reken jouw stuks af aan de kassa en pas thuis op jouw gemak. Je hebt 30 dagen de tijd om jouw aankopen terug te brengen of te ruilen. 

Veilig shoppen doe je zo

We hebben de afgelopen tijd goed nagedacht over hoe we jou veilig in onze winkels kunnen ontvangen. Om jouw gezondheid en die van ons winkelpersoneel te garanderen vragen wij jou om deze maatregelen in je favoriete e5-winkel te respecteren. Samen tegen corona!

  • Draag een mondmasker
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen
  • Hou altijd 1,5 m afstand
  • Betaal elektronisch, niet cash

Gebruik van de paskamers

Ook bij de paskamers gelden de social distancing regels. Voor en na het passen verzoeken we jou om de handen te ontsmetten. Kledij die niet past? Die hang je aan het rek buiten de paskamer. Gelieve de kledij niet zelf terug in de winkelrekken te hangen. De paskamers worden na gebruik schoongemaakt.

Nog geen mondmasker?

Geen zorgen, deze zijn te verkrijgen in de winkel voor € 2,99 per stuk. Je kan de mondmaskers ook online shoppen op e5mode.be. Deze zijn wasbaar en beschikbaar in verschillende kleuren en prints. De mondmaskers beschikken over een opening voor een filter en hebben een neusbrugje. 

Blijf je liever nog even online shoppen?

Geen enkel probleem, uiteraard is onze webshop nog steeds 24/7 beschikbaar voor jou. Shop gemakkelijk online en laat veilig thuis leveren. Gratis levering vanaf € 25 en gratis retourneren. Wij zijn er voor jou!

Check & reserve

Maak gebruik van onze check & reserve service. Bekijk van thuis uit alvast onze collectie, reserveer online je favoriete item in je e5-winkel en wij leggen het voor jou klaar.

IN WELKE e5-WINKEL KAN IK TERECHT?

De winkels die open zijn vanaf maandag 11 mei 2020, van 10.00 tot 18.00 uur, zijn:

*Deze winkels zijn open vanaf dinsdag 12 mei 2020, dinsdag tot zondag van 10.00 tot 18.00 uur (maandag gesloten)

**Deze winkels zijn open vanaf vrijdag 21 mei 2020, maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur (zondag gesloten).

***Deze winkels zijn open vanaf woensdag 27 mei 2020. 

De winkels die nog niet geopend zijn vanaf maandag 11 mei 2020:

e5 Arlon

e5 Gerpinnes

e5 Huy

e5 Jemeppe-sur-Sambre

e5 Wavre


Bekijk hier de veelgestelde vragen:

WINKELBEZOEK

Ik heb een bestelling in een e5-winkel geplaatst, maar nog niet betaald. Wanneer kan ik de artikelen komen passen?

De e5-winkel waar jouw bestelling ligt, zal jou contacteren i.v.m. het komen passen van deze bestelling.

Zijn retouches mogelijk?

Ja, retouches zijn opnieuw mogelijk in de winkel. 

Wat met mijn MyStyle afspraak?

Helaas zal je afspraak met één van onze Personal Shoppers nog even moeten wachten. Dit om jouw veiligheid en die van ons winkelpersoneel te garanderen. We hopen jou snel te kunnen ontvangen voor jouw MyStyle-sessie. Laat je in de tussentijd inspireren in de winkel of online.


ACTIES

Wat met de e5-inzamelactie t.v.v. Oxfam?


LEVERING ONLINE BESTELLINGEN

Wat met de levering van mijn online bestelling?

Wat is de levertermijn van mijn online bestelling?

Kan mijn bestelling besmet zijn?

Nee, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is er geen risico dat artikelen en pakketjes besmet zijn. Je kan veilig online bestellen.

Kan ik mijn bestelling laten leveren in de winkel?

Ja, het is mogelijk om je online bestelling te laten leveren en veilig af te halen in je e5-winkel. Wij hebben de nodige maatregelen genomen om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Een overzicht van de e5-winkels die geopend zijn en onze veiligheidsmaatregelen vind je terug op deze pagina.

Liever nog even niet naar de winkel? Laat je bestelling dan veilig thuis leveren. 

Welke maatregelen neemt DPD voor een veilige levering?


RETOUREN / OMRUILINGEN

Wat met de retour van mijn online bestelling?

Kan ik mijn online bestelling ruilen?

Ja, het is mogelijk om aankopen in de webshop binnen 30 dagen na ontvangst te ruilen in een e5-winkel. Breng het artikel en de retourbon mee naar de winkel. Kies in de winkel het gewenste artikel en ruil om aan de kassa. Is het gewenste artikel lager in prijs, dan krijg je het verschil terug in de vorm van een tegoedbon.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Kan ik mijn aankoop die ik deed in een e5-winkel ruilen of retourneren?


CADEAUBONNEN

Ik heb een e5-cadeaubon gekregen. Kan ik deze online inwisselen?

Heb je nog vragen?