e5 mode Wavre

Contact

Avenue des Princes 31-33
1300 Wavre

Services in deze e5-winkel

  • Personal Shopper
  • Online reserveren
  • Retouche-dienst

Openingsuren voor e5 mode Wavre

woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten
maandag gesloten
dinsdag gesloten

Hierbij informeren wij jou dat wij besloten hebben om de e5-winkel in Wavre op 8 november definitief te sluiten.
 
Daarom organiseren we een totale uitverkoop met kortingen van -70% op alle artikelen. Profiteer hiervan en wij garanderen jou een veilige winkelervaring. Actie alleen geldig in de e5-winkel in Waver tot en met 7 november 2020. Kan niet worden gecombineerd met andere acties en/of kortingskaarten.

Heeft u nog vragen? Contacteer onze klantendienst via contact@e5mode.be of telefonisch op +32 (0)3 760 39 75 van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur. 

Over e5 mode Wavre

Op 10 kilometer van winkelcentrum L'esplanade in Louvain-La-Neuve ligt de e5-winkel van Waver. Het hulpvaardige verkoopsteam begroet je bij elk bezoek met een uitstekend humeur en een warme glimlach. De collectie is hier zo verscheiden dat je er zeker iets naar jouw smaak vindt. Vooral onze herenafdeling is een absolute topper! Na tien jaar kent het team haar klanten perfect, waardoor persoonlijk advies verzekerd is. De winkel is uitstekend bereikbaar via de N4 en de E411 en ligt vlak bij een bushalte. Bovendien hoef je vanuit het centrum slechts vijf minuten te wandelen.