e5 mode Braine l'Alleud

Contact

Chaussée d'Alsemberg 421
1420 Braine-l'Alleud

Winkelverantwoordelijke Muriel Muriel

Services in deze e5-winkel

Openingsuren voor e5 mode Braine l'Alleud

dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten
maandag gesloten

Hierbij informeren wij jou dat wij besloten hebben om e5 Braine l’Alleud op 17 juli 2020 definitief te sluiten. Je kan nog steeds shoppen op e5mode.be 

Vriendelijke groeten,
Jouw e5-team

-------------------------------------

Niet te missen

Outlet georganiseerd door AOC Group SA (BE 0898.864.059) in de winkel in Braine l’Alleud van vrijdag 22 mei tot 16 juli 2020. Er zullen kleding, accessoires en nog veel meer zijn tegen onweerstaanbare prijzen. Dit evenement wordt niet door e5 georganiseerd, dus uw cadeaubonnen of vouchers kunnen niet worden gebruikt.

Chaussée d'Alsemberg 421, 1420 Braine-l'Alleud
Ma. tot zat. 10:00 uur tot 18:00 uur

Over e5 mode Braine l'Alleud

Breng je een bezoekje aan de Leeuw van Waterloo? Rij dan nog 5 kilometer verder tot aan de e5-winkel van Eigenbrakel (Braine-l'Alleud). De winkel is gelegen in een buurt met talloze bekende ketens, van schoenenwinkels tot supermarkten. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en er is een enorme parking voorzien.

Dankzij een grondige renovatie oogt de winkel licht en luchtig. Het verkoopsteam helpt je met de glimlach en biedt je topservices zoals de gratis personal shopper en zeer betaalbare, snelle retouches. De diverse collectie geeft je een ruime keuze. Vooral de herencollectie omvat verschillende stijlen. Voor ieder wat wils!

Merken in deze e5-winkel