Zo moeder, zo dochter: stijlvol twinnen doe je zó!

Zo moeder, zo dochter: stijlvol twinnen doe je zó!

Geschreven door Sandra - 3 mei 2019


Was jouw moeder ook jouw eerste stijlicoon? Dan droeg je waarschijnlijk haar hakken terwijl ze het niet zag en gebruikte je haar kledingkast als verkleedkoffer. Dankzij de twinning-trend, kun je die bijzondere tijd herbeleven door matching outfits met je mama te dragen - zelfs nu jullie allebei wat ouder zijn! Met een look in matching kleuren of prints, laat je iedereen meegenieten van jullie speciale band. e5 geeft je inspiratie voor je eigen twinning-feest. Fijne Moederdag aan alle mama's!

1. Mellow yellow

Is een too obvious tweelinglook niet aan jou besteed? Benadruk jullie speciale band en kies voor een outfit in dezelfde tint. Zijn jullie de zonnestraaltjes in huis? Dan is geel, de meest optimistische kleur van allemaal, jullie op het lijf geschreven! De lange vest in warm mosterdgeel van Jacqueline De Yong staat gekleed en toch ook casual. Het luchtige jurkje van More&More rock je op een zonnige dag: vrolijk, maar toch ook subtiel dankzij het streepjespatroon. Matchy matchy!

2. Double trouble

Opvallen doe je zeker als je mama en jij samen in twinning outfits verschijnen. Elke dag dezelfde kleren aantrekken als je moeder is wat te veel van het goede, maar op een feestje kun je samen stralen met een op elkaar afgestemde look! Staat er een bruiloft of een leuk familiefeestje op de planning? Pak uit met een frisse kleur en/ of een opvallend printje. Met dit appelgroene mantelpakje van Part Two trek jij de aandacht of jullie stralen in dit oranje jurkje met bloemenprint van hetzelfde merk.

3. Same but different

Bij de twinning-trend is het de bedoeling dat je trouw blijft aan je eigen stijl, ook al draag je bijna exact dezelfde outfit als jouw liefste mama. De één trekt een kleedje alleen uit de kast voor speciale gelegenheden, voor de ander is het een dagdagelijkse favoriet. Is jouw mama een echte kleedjesliefhebber? Dan wordt ze vast heel blij van deze paarse maxi dress met bloemenprint van L'histoire de Louise. Of wat dacht je van een wijde broek in dezelfde print? Met deze oranje blouse met ¾ mouwtjes maak je het geheel mooi af. Same but different, dus.

Moederdag staat voor de deur: tijd om jullie moeder-dochterband te vieren! En hoe doe je dat beter door een fijn middagje shoppen? Bij e5 kan je het perfecte Moederdag cadeau winnen: een shoptegoed van 300 euro voor jou en je mama + combineertips van een MyStyle Personal Shopper.

Hoe kan je winnen? Ga naar de wedstrijdpost op onze Facebookpagina en ontdek hoe jij kans kan maken op deze geweldige prijs! De actie loopt nog t.e.m. 12 mei. Succes én wie weet lopen jullie binnenkort in matching outfits!