Winters warm

Warme winterpulls voor knusse quality time

Geschreven door Sophie - 28 november 2018


De winter vraagt om lange wandelingen in slapende bossen, om een dampend kopje chocomelk én om een cosy pull. Zo’n warme wintertrui geeft je me-time, heel de dag lang.

Induffelen graag!

Ha, winter. Tijd om je lekker warm in te duffelen en te genieten van de knusse winterzon. Trek de bossen in voor een deugddoende wandeling met familie of vrienden en sluit af met een pannenkoek met alles erop en eraan. (Ja: suiker, slagroom én confituur).

Om helemaal in die gezellige, winterse sfeer te komen trek je één van onze warme winterpulls aan. Kies voor een zachte trui met een typerend, geometrisch motiefje en voel je klaar voor zelfs de meest barre winterse weersomstandigheden. Onze pulls kan je trouwens makkelijk nog wat extra cachet geven: combineer ze met een koket kraagje, een chique hemd of een superzachte sjaal. En voor de echte koukleumen: werk met laagjes! Draag een T-shirt of topje onder je pull en hou je lichaamswarmte dicht bij jou.

Induffelen graag

Wie is er bang voor de koude?

Zit je liever op je gemakje binnen? Ook dan trek je zo’n knusse pull aan en nestel je samen met je geliefde aan een knetterend haardvuur. Draag de pull op een rok en stoere boots of kies voor de meer casual aanpak en werk af met comfy denim. Laat het buiten maar koud zijn!

Duiken de temperaturen onder nul? Kies dan snel je trui uit ons assortiment. Klik hier.