Voor elke herfstmood een jas 1

Voor elke herfstmood een jas

Geschreven door Sophie - 2 oktober 2018

Daar is de herfst! Gure wind en veel regen, maar gelukkig ook wat zonnige momenten. Op dat wisselvallige weer bereid je je best voor met een op maat gemaakte herfstjas. Voor elke gelegenheid eentje! Trek erop uit met jouw ideale herfstjas en voel je cosy en comfortabel op elk moment.

Hup, het bos in!

Waar associeer jij de herfst mee? Met pannenkoeken en chocolademelk na een fikse boswandeling? Dat treft, wij ook!
En om zélfs van een lichtjes verregende boswandeling een succes te maken, hebben wij voor jou de perfecte herfstjas: de maxi coat.
Doe er een stevig paar boots onder en je kan er gerust elk bos mee onveilig maken.

L'histoire de Louise

Liever een kort jasje? Ga dan voor een gematelasseerde, kokette jas die meteen ook je figuur laat uitkomen.
En dan nu graag die pannenkoek.

Sarandi | L'histoire de Louise

Shoppingtrip

Als je op shoppingtrip gaat, zie je jezelf constant in de spiegel voorbijwandelen. Je wil er dan ook op je best uitzien. Zelfs al heerst er buiten een miezerig weertje. Kies daarom voor een klassieker die menig tand des tijds heeft doorstaan, zoals een mantel in pied-de-poule. Een populair motief dat helemaal niet meer zo klassiek aanvoelt als vroeger. Met die hippe mantel aan voel jij je goed in je vel en ben je klaar om de kledingstukken te shoppen die op jouw lijf geschreven zijn.

Sarandi

Drankje in de zon

Zonnig weertje? Dan doe je toch gewoon buiten een terrasje! Denk zoals Carrie Bradshaw in Sex and The City en flaneer met je vriendinnen richting dat perfecte tafeltje in de zon. Draag een jas met hippe panterprint of een lange mantel met moderne snit. Houd de rest van je silhouet sober en let the coat do the talking!

Sarandi