Stormloop aan de schoolpoort

Stormloop aan de schoolpoort: met deze 3 looks ben jij er klaar voor! 

Geschreven door Sophie - 28 augustus 2018

Dat moment waarop je je kinderen gaat droppen of ophalen aan de schoolpoort, is niet zo risicoloos. Jij wil er op je best uitzien en tegelijkertijd achter je kleuter kunnen aanrennen in kleding die comfy én fashionable is. Maar misschien staat er ook een opgroeiende puber op je te wachten. En zo’n puber kan al eens kritiek spuien, ook op je outfit. Check daarom deze drie looks om de stormloop aan de schoolpoort in stijl mee te overleven.

Voor de sterkste mama

Aan de schoolpoort moet je soms – eigenlijk redelijk vaak – achter je kind aanrennen. Je zou je sportkleren kunnen aantrekken, maar aangezien we te allen tijde fan zijn van stijl en elegantie, is deze look van L’histoire de Louise een betere optie. Deze sobere outfit met knappe details is perfect voor een actieve schoolpoortsessie. De navy broek in stretchkwaliteit geeft je alle bewegingsvrijheid. De tricotpull met subtiel glinsterende lurex en toon-op-toon broche zorgen dan weer voor een sprankelend detail. Klaar voor dat sprintje?

lurex sweater

Voor de stijlvolste mama

Heb je geen kleuter, maar een altijd kritische puber in huis? Geef hem of haar dan geen munitie om kritiek te uiten op je oufit. Zelfs de meest rebellerende tiener zal er geen graten in zien als je in deze supertrendy tenue van D’Auvry aan de schoolpoort staat. De broek met hoge taille en bijpassende bloes met striklint (trendalert!) geven je in geen tijd die knappe jumpsuitlook. Pak uit met een tikkeltje glamour dankzij de glanzende stof en het eyecatching riempje. De stuks zijn ook onderling makkelijk te combineren met de rest van je garderobe.

khaki d'auvry

Voor de liefste oma

Ben jij een drukbezette oma die met de regelmaat van de klok wordt ingezet om de kleinkinderen op te halen? Dan heeft Claude Arielle de perfecte look voor jou. Met dit toon-op-toon pulletje in heerlijk zachte stof word jij een échte knuffeloma en geef je gegarandeerd de fijnste omhelzingen. De rechte broek zorgt dan weer voor een tijdloze en klassieke twist. Granny chic!

Claude Arielle ton sur ton

Heb je zin gekregen om straks stijlvol naar de schoolpoort te trekken?
Check bovenstaande looks dan op de 
webshop of boek een sessie met een Personal Shopper.