Stijlvol relaxen met Libelle-homewear

Stijlvol relaxen met Libelle-homewear

Geschreven door Wendy - 14 maart 2019


Omdat het 15 maart Internationale dag van de slaap is, zetten we de Libelle-homewear collectie in de kijker. Om heerlijk in te powernappen of om fijn mee te cocoonen. En ja hoor, je mag er gerust mee gezien worden bij de bakker!

Lekker knus binnen blijven

Je kent het wel: zo’n middag dat het pijpenstelen regent, een lazy Sunday of een dagje van thuis uit werken. De Libelle-homewear collectie is speciaal ontworpen voor die zalige dagen waarop alles kan en niets hoeft. Niet alleen zit deze lijn heerlijk dankzij haar natuurlijke stoffen en comfortabele snits, ze ziet er ook nog trendy en vrouwelijk uit. En wist je dat de Libelle-homewear volledig ecologisch en recycleerbaar is? De kleding is hoofdzakelijk van katoen en de ontwerpers gebruikten zo weinig mogelijk knopen, ritsen en elastieken. Om zo mee de afvalberg te verkleinen en de impact op het milieu te beperken. Precies zoals het hoort, toch?

Van deze stay-at-home-outfits krijg je beslist geen spijt

1. Gelukzaligheid

Om in te relaxen of te slapen doet een los wit T-shirt het altijd goed. Bretonse strepen zijn in, dus combineer met een streepjesshort met striklint. Bliss!

2. Even naar buiten

Zonder gêne en in stijl de deur openen? Kan perfect met dit ton-sur-ton ensemble, oftewel een silhouet in één kleur. Een van dé trends dit seizoen, die dus prima door te trekken zijn naar homewear. Combineer op een frissere lentedag met dit gele jasje.

3. Matching

Lichtgrijs is easy on the eyes. Deze sweater en een matching broek in zacht grijs is dus een goed idee voor een dagje niksen. Deze homewear, van superzacht ecokatoen, garandeert je een optimaal draagcomfort. Relax and have fun!

4. Stijlvol pastel

Zin in een vrolijk kleurtje? Ga dan voor dit pastelgele shirt . De luchtige stof en makkelijke pasvorm maken deze outfit supercomfortabel. Combineer met de leuke streepjesshort of de lange variant in marineblauw.

Even naar buiten? Geen probleem, want deze outfits mogen gezien worden! Je komt stijlvol voor de dag én de nacht. Marinestreepjes, donkerblauw, fris geel en wit. Deze tijdloze klassiekers blijf je dragen!

Meer Libelle-homewear bekijken? Ontdek de volledige collectie online of in je dichtstbijzijnde e5-winkel. Of maak een gratis afspraak met onze Personal Shopper MyStyle voor advies op maat!