3x beachproof outfits voor hem

3x beachproof
outfits voor hem

Geschreven door Wendy - 25 juni 2019


Eindelijk kunnen die lange broeken en sweaters opgeborgen worden of toch op z'n minst voor een paar weken! Beste heer, jij gaat de vrijheid en de zonnestralen tegemoet! Met een agenda vol BBQ's, uitstapjes naar de kust of misschien een citytrip met je maten, ga jij deze zomer voor veelzijdige looks. e5 helpt je op weg met 3 makkelijke zomertrends waarmee je je hoofd koel houdt en er cool uitziet.

Trend 1: tropisch op het strand

Nog niet meteen in vakantiestemming? Een T-shirt, polo of hemd met tropisch printje geeft je een instant zomergevoel. Dit seizoen dragen heren ongegeneerd uiteenlopende prints: bladeren, bloemen of dieren. Met zo’n eyecatcher houd je je broek of short beter neutraal. Een blauwe bermuda, zoals deze, is dan ook een heel stijlvolle keuze.

Trend 2: streepjescode in de stad

In de lengte, dwars, diagonaal, breed of smal: de streep verovert jouw garderobe deze zomer. Ga je de stad in voor een hapje en een drankje? Een polo zit net zo comfortabel als een T-shirt, maar ziet er wel een stuk gekleder uit. Dit exemplaar van Lerros is daarnaast luchtig genoeg om jou koel te houden op zomerse dagen. Kies een bermuda of lange stoffen broek om je look af te maken.

Trend 3: de korte zwembroek voor het zwembad

Nu de zomer er (eindelijk) aankomt is het tijd om die zwembroek uit de kast te halen. Wist je trouwens dat zwembroeken wat korter mogen zijn – volgens de laatste trends? Als jouw zwembroek ook nog oranje accenten heeft – dé trendkleur van deze zomer – ben je helemaal goed bezig. Met deze floral zwemshorts van Original Penguin tik je beide go-to’s aan!

Heb jij jouw zomerplannen al op punt maar staat een vlotte zomeroutfit nog op je to-do-list? Bekijk dan ons aanbod voor heren of maak een afspraak met onze Personal Shopper voor tips, tricks én jouw perfecte zomerlook!