3 trends om zonnig het najaar in te stappen

3 trends om zonnig het najaar in te stappen

Geschreven door Marion - 15 juli 2019

Deze 3 trends voor het najaar vind je in de nieuwe collectie van e5. Benieuwd naar onze favorieten? Have fun shopping én straal komend seizoen dankzij deze outfits samengesteld door onze Personal Shopper!

Roest x indigoblauw

Ook dit najaar laten we ons charmeren door de trendy, bijna iconische, slangenprint. Maar dit seizoen gaan we 100% voor dierenprints met meer kleur! Deze prachtige lange rok van merk L’histoire de Louise combineert roestoranje met fel indigoblauw. Wil je je outfit toch nét van iets meer pit voorzien? Combineer de rok dan met een oranje gebreide trui.  You like?

Spotted on Instagram

Wist je dat we van deze print ook een maxi dress in de aanbieding hebben? Jamie heeft hem alvast ontdekt and we love it! Volg ons op Instagram en laat je inspireren. 

Kleur en contrast

Is de slangenprint niet je ding? Laat je dan verleiden door de Japanse bloemenprint: heel subtiel, fijn en kleurrijk. Speel met contrast en combineer het speelse bloesje met een geklede broek in een rode tint met glansstof. Stylingtip: werk af met een neutraal riempje– bij deze outfit geven we de voorkeur aan zwart. Wist je trouwens dat er komend seizoen heel veel rood en zwarte tinten terug te zien zijn?

Romantisch gestrikt

Niet alle trends hoeven gewaagd te zijn. Met een jabot - je weet wel, zo’n elegante strik aan de hals - maak je jouw outfit helemaal af. Je voelt je goed in een mantelpakje of je zoekt een stijlvolle look voor op kantoor ? Dan is deze blouse van D’Auvry ideaal. De strik is de romantische toets die je outfit net dat tikje meer ‘flair’ geeft. Met deze outfit maak jij indruk op én naast de werkvloer! 

Meer inspiratie nodig? Ontdek dan onze outfits uit de nieuwe collectie of maak een afspraak met onze Personal Shopper én ga naar huis met een geslaagde outfit – klaar voor het najaar!