Moeder en dochter: twee generaties in het pashokje  1

Moeder en dochter: twee generaties samen in het pashokje

Geschreven door Sophie - 10 september 2018


Martine Prenen en dochter Joëlle hebben een aangeboren feeling voor mode. Ze weten wat werkt en experimenteren volop met hun eigen stijl. Wat het des te leuker maakt om hen allebei in een gloednieuwe outfit te steken. Of nee, drie outfits! Van innemende paradijsvogel tot katje om niet zonder handschoenen aan te pakken: Martine en dochter gaan all the way e5!

Knallen met weelderige prints

Martine en Joëlle zijn twee goedlachse vrouwen. In hun ogen schitteren dezelfde pretlichtjes, in hun stemmen klinkt dezelfde drift. Qua karakter lijken ze op elkaar, bekennen moeder en dochter. "We zijn allebei heel emotioneel", zegt Joëlle. "En ook passioneel en koppig", vult Martine aan.
Karaktertrekken die perfect matchen met de Bird on Tree collectie van L'histoire de Louise. De dames schitteren in diep blauw en smaragdgroen. Martine draagt een gedurfde jumpsuit, Joëlle een kimono met een blauwe denim. De weelderige, maar toegankelijke print laat deze zijdezachtige stukken maximaal tot hun recht komen.
PS: de jumpsuit kan je makkelijk combineren met een sobere, beige mantel. Heb je er meteen een vaste wardrobe essential bij.

Knallen met weelderige prints

Coole stadslook

Of de dames elkaars stijl wel eens kopiëren? "Ik zelden die van Joëlle. Zij houdt van de eightiesstijl, mijn stijl is veel meer bohemian."
Het moeder-dochterduo heeft er alleszins geen probleem mee om samen twee knappe looks van Opus te showen. Martine draag een kaki broek met verticaal biesje (nog altijd superhard on trend!) waardoor haar benen er meteen wat langer en slanker uitzien. Ook Joëlle draagt dé trendkleur van dit seizoen. Het kaki jurkje met subtiele, witte stippen kan je makkelijk pimpen door er een kanten rolkraagje onder aan te trekken. Gooi daar nog eens witte botjes tegengaan en je hippe stadslook is een feit.

Coole stadslook

Beestige prints

De derde en finale look is eentje met dierenprints. Martine en Joëlle laten hun innerlijke 'wild woman' los met twee funky looks van Kaffe*. Martine mixt een luipaardprint met een klassieke, monochrome mantel en een zwarte skinny. Joëlle combineert haar vrouwelijk kleedje in panterprint met een altijd stoere bikerjacket.
Tip: de dierenprint is al wild genoeg op zich, houd het rustig met accessoires.

*Kaffe is beschikbaar in de webshop en in de e5-winkels in Oostakker, Lommel en Arlon.

Beestige prints

Toch liever stijladvies om jouw mooie outfit te combineren? Dat kan! Boek een afspraak voor 1 uur gratis stijladvies met een e5 Personal Shopper! Samen nemen we de tijd om te kijken welke nieuwe look het beste bij jou past.

Interview Martine Prenen en dochter Joëlle, Nina.be