Mannenbroek

Mijn tips voor de perfecte mannenbroek

Geschreven door Sarina, Personal Shopper - 18 april 2018

De ene broek valt net iets te kort en de andere spant te hard. Herkenbaar? De juiste broek uit het rek halen is niet zo makkelijk. Daarom zet ik voor jou deze broekentips op een rij. Gedaan met al zwetend staan twijfelen in het pashok!

Benen in de kijker

Trots op je benen? Leg er dan de nadruk op. Kies een broek die mooi aansluit, van bovenbeen tot enkel, maar niet té strak om de benen zit. Combineer met een jasje, T-shirt en een paar nette schoenen of ga voor een ruimvallend T-shirt met sneakers.

bruine chinobroek

Ruimte en comfort

Als je gespierde of vollere bovenbenen hebt, kies je best voor een broek die mooi op de heupen valt en ruim om de benen is.
Combineer de broek met mooi getailleerde bovenkleding, voor een cleane look.

casual look

Casual look

Als je meer een casual look hebt, opteer dan voor de broek die iets minder hoog valt op de heupen en een lossere pasvorm rond de benen heeft. Goed voor een losse, moderne stijl. En aangezien de broek onderaan smal valt, kleedt ze toch mooi af.

Tip: Een low waist kies je best alleen wanneer je geen buikje hebt. Ook als je je benen wat langer wil laten lijken, opteer je beter niet voor een verlaagde taille. Een regular waist is dan een betere optie.

comfort fit

Waarop moet je nog letten tijdens de zoektocht naar de perfecte broek? Kijk uit naar onze superieure stoffen, maximaal draagcomfort en perfecte pasvorm! Een elastische tailleband en antislip rubberstrip om je hemd op de plaats te houden, werken onze broeken tot in de punten af.

Trek nu voorbereid naar de e5-winkel in je buurt. Heb je toch graag de input van een personal shopper, die samen met jou op zoek gaat naar de broek die op jouw lijf geschreven is? Check dan snel de website van e5 en maak een afspraak met mij of één van mijn collega’s.