Lien Degol make-over e5 mode

Make-over met Lien Degol

Geschreven door Céline - 20 juni 2016

De winnaars van de kras-en-win wedstrijd kijken verwachtingsvol – en soms wat nerveus – om zich heen wanneer ze toekomen. Een make-over krijgen van Lien Degol, dat is namelijk niet niets. Hoe gaan ze eruit zien? Gaan ze zichzelf nog herkennen? Ze kunnen niet wachten om het resultaat te bewonderen. Spannend!


De sfeer zit er meteen in. Wie last had van lichte zenuwen heeft nu alleen nog maar plezier. Er wordt hartelijk gelachen terwijl Lien winnares Tilly probeert te overtuigen dat ze er beeldig uitziet in haar nieuwe look. Niet helemaal overtuigd kijkt de winnares snel even naar schoondochter Grace, die bevestigend knikt. “Het is gewoon iets helemaal anders dan wat je gewoon bent” lacht ze. Even haalt Tilly de schouders op. Dan besluit ze dat de outfit toch wel iets voor haar is. En Lien? Die glimlacht tevreden. “Het is leuk als mensen verbaasd zijn dat ze met een bepaalde look staan, en er ook tevreden mee zijn. Ik vraag altijd wat ze in hun dagelijkse leven dragen. Iemand een jurk aanmeten terwijl ze dat nooit dragen heeft geen nut. Hoe goed ze er ook mee staan: het is dan toch een item dat in de kast zal blijven hangen.” Die aanpak wordt duidelijk geapprecieerd, want zo blijven de winnaressen nog altijd zichzelf (in een nieuw jasje).

Make-over Lien Degol


De 27-jarige Dorien kan niet stoppen met glimlachen terwijl de visagiste haar gezicht bepoedert. Dat zij en haar mama allebei met volle teugen genieten van de verwennerij is duidelijk. Beide vrouwen zijn tevreden met de looks – én aangenaam verrast. “Ik ben er zeker van dat mama nooit zo’n jumpsuit zou durven dragen als ze niet van Lien Degol had gehoord hoe goed ze ermee staat.” Voor de fotoshoot zijn ze wel nog wat nerveus. Maar enthousiast. Want nu gaan ze eindelijk een mooie foto waar ze samen opstaan hebben. “En zo’n shoot zou ik echt nooit met iemand anders dan mijn mama doen. Dit is dus echt wel een top ervaring!

Ook vriendinnen Magda en Nelly stralen in hun nieuwe looks. Ze overladen elkaar met complimenten en zijn ontzettend blij met de vele tips. “Neem nu die strakke broek,” zegt Nelly, “echt een stuk dat ik nooit maar dan ook nooit zou hebben gekozen. Tot nu natuurlijk. Een skinny jeans hé? Moet ik onthouden.”

make-over
make-over


Tijdens het shooten wordt er gelachen, gedanst en gek gedaan. Manon en haar man Ivan kunnen hun geluk niet op. Ze genieten van elkaar en van de fijne ervaring. “Ik vond het allemaal heel spannend. Je weet niet waar je je aan kan verwachten.” Even kijkt Manon naar haar man, die instemmend knikt. “Het is gezellig, leuk en eens wat anders” zegt Ivan. Ze glimlachen tevreden naar elkaar.

Niet alleen de winnaars genieten, maar ook de visagisten vinden het een fijne dag. Ze vinden het zalig om mensen een nieuwe look te geven, zolang ze zich er goed in voelen. En bij Veerle en haar man Freddy is dat opnieuw het geval. De winnares kijkt content in de spiegel, terwijl Freddy haar bewondert. “Ze ziet er goed uit in haar nieuwe look hé.”

make-over
make-over
make-over
make-over

 


De winnaars stralen. Voelen zich goed. Voelen zich mooi. En zo zien ze zich graag.