Libelle homewear

Libelle homewear: thuis cocoonen was nog nooit zo cosy!

Geschreven door Sophie - 18 september 2018


Weinig dingen zo leuk als thuiskomen van een veel te lange werkdag, je schoenen uitschoppen en je comfy kleren aantrekken. De designer van de Libelle homewear collectie begrijpt je he-le-maal. Check de meest fluffy, cosy én ecologisch verantwoorde kledingcollectie om thuis eindeloos mee te cocoonen.

Iedereen heeft het druk-druk-druk terwijl er soms niets zo heerlijk is als puur genieten van het thuis zijn. Gun jezelf een zenmomentje met de gloednieuwe homewear collectie van Libelle. De T-shirts, pulls, kleedjes en joggingbroeken zijn stuk voor stuk gemaakt uit de meest streelzachte stofjes zoals fluweel en soepel jersey. De ontwerpen zijn neutraal, tijdloos en op ieders lijf geschreven. Pastelkleuren zoals grijs mélange, zacht ecru en winters roze staan centraal.

Libelle homewear

Duurzaam

Begin je al zin te krijgen om weg te doezelen in je zetel? Wacht, er is nog meer goed nieuws! De homewear collectie van Libelle is niet alleen onweerstaanbaar cosy en comfy, maar ook ecologisch verantwoord geproduceerd en bovendien recycleerbaar.

Designer Lien Bernaert vertelde ons wat de collectie zo speciaal maakt. "We hebben gewerkt met organische materialen zoals katoen of een combinatie van katoen met modal. Om de kledingstukken zo duurzaam mogelijk te maken, hebben we geen ritsen, knopen of elastieken in de stukken verwerkt. Goed voor de planeet én vooral heerlijk zacht om in te relaxen.

Libelle homewear

Tijdloos ontwerp

De homewear collectie blinkt bovendien uit in tijdloosheid en eenvoud. Zo is de sobere cache-coeur in zachtroze ontdaan van franjes en zijn toon-op-toon silhouetten de basis van de collectie. Combineer grijs met een tikkeltje roze of ecru: wees mooi in alle eenvoud.

Zin om relaxed thuis rond te lopen? Check dan hier de nieuwe collectie.