Kies voor kant, lurex & satijnlook!

Kies voor kant, lurex & satijnlook!

Geschreven door Sarina - 10 december 2018


Tijdens de feestdagen draag je liefst stoffen die een elegante en een luxueuze uitstraling hebben, maar waar je je tegelijk lekker comfortabel in voelt. Kant, lurex en satijnlook zijn dan absolute toppers.

Klassevol met kant

Kant, dat ontstaan is in de 15e eeuw, is nog altijd een populaire keuze voor de eindejaarsperiode. Logisch, want kant is chic, stijlvol en sexy tegelijk. Kies bijvoorbeeld voor een mooie top met kanten detail om een sobere pantalon instant feestelijke allure te geven. Kant is prima voor elke gelegenheid, van een werkreceptie tot een avondfeest.

Klassevol met kant
100% glitter & glamour

100% glitter & glamour

Lurex komt elk jaar terug in de feestcollecties en straalt meteen extravagante luxe en pure glamour uit. Gebruik dit beetje bling als glamoureus accent bij een verder minimalistisch silhouet. Voor wie houdt van pure glitter en glamour.

In een glansrol

Een outfit met satijnlook levert je instant een chique uitraling op. Ga bijvoorbeeld voor een stijlvolle blazer met revers of voor een rok van zo’n feestelijk glanzende stof. Maak je silhouet nog glamoureuzer met slim gekozen accessoires zoals een gracieus tasje of elegante pumps.

Nog meer feestlooks? Bekijk hier onze volledige eindejaarscollectie of maak een afspraak met onze Personal Shopper voor een ultraglamoureuze feestoutfit.