Personal Shopper eindejaar

In deze outfit viert onze Personal Shopper eindejaar

Geschreven door Sophie - 1 december 2017

De ideale feestoutfit? Die helpen wij samenstellen! Melissa, Personal Shopper in e5 Lokeren, tipt twee outfits waarmee zij eindejaar helemaal onvergetelijk zal maken. Aan de feestdis of op de dansvloer: met deze tenues is jouw avond nu al geslaagd.

Black velvet

De queeste naar de perfecte ‘little black dress’ kan je hier stopzetten. Met het zwarte, fluwelen kleedje van L’Histoire de Louise kies je net zoals Melissa voor een stijlvolle en jonge look.

Onze Personal Shopper is helemaal gewonnen voor het zachte velours – deze winter een ongekend populair stofje – en voor de leuke trompetmouw. Dat de zwarte kleur stiekem een beetje afslankt, is helemaal mooi meegenomen. Werk af met een speelse ketting.

velvet dress
personal shopper

All black

Melissa’s tweede favoriete outfit is iets gewaagder, maar net zo knap. Ze kiest voor ‘all black’ met twee opvallende stuks van Lerros. De zwarte bloes wordt ook uw nieuwe favoriet! Let op de stoere studs en de funky opening aan de halslijn. De kreuk in de semitransparante stof zorgt dan weer voor een casual toets.

Combineren doet Melissa met de zwarte broek met zilverkleurige tailleband. De elastische tailleband is zo comfortabel dat je makkelijk een halve kerstkalkoen naar binnen kan werken, en dat in absolute stijl. De zilverkleurige lurex zorgt voor een feestelijke toets. Een niet zo gewone broek die je moeiteloos kan combineren, ook na de feestperiode.

outfit feestdagen
personal shopper e5