Iedereen cowgirl

Iedereen cowgirl: zo draag je de westernstijl!

Geschreven door Sarina - 16 januari 2019


Van prairiejurken tot de leerlook en slangenprints: de westernstijl is al enkele seizoenen aan een comeback bezig. Met deze drie essentiële items roep je het Wild Wild West-tijdperk in no-time weer op. Yeeha!

1. De lederlook

Een smalle broek van (imitatie)leer hoort onlosmakelijk bij de westernstijl. Je combineert hem met een bloemen- of dierenprint of juist een donkere brede trui. Ook heel hedendaags: onder een hemdjurk. Een trendy cowboylaars in een enkelmodel maakt het geheel mooi af.

2. Voorjaarshit: de prairie-jurk

De grootste trend van deze lente? Dat is zonder twijfel de prairiejurk. Draag er elegante hakken onder of ga voor stoere laarsjes. Vooral deze laatste combinatie, vrouwelijk én stoer, doet het altijd goed. Perfect om de western look-and-feel subtiel aan je outfit toe te voegen.

3. Mix it up

Prints combineren is al lang geen modemisdaad meer. Ook bij de western look is het mixen en matchen geblazen. Denk: vrolijke bloemen- met stoere slangenprints, denim op denim en veelkleurige motieven met sobere aardetonen. Alles kan en alles mag!

Meer inspiratie nodig om je de western-stijl eigen te maken? Bekijk dan zeker onze outfits of maak een afspraak met onze Personal Shopper.