Ga wild met dierenprints

Ga wild met dierenprints

Geschreven door Sarina, Personal Shopper - 17 oktober 2018


Dierenprints zijn hot! Als je dit seizoen on trend wil zijn, laat je je spotten in een beestig motiefje. Hoe gedurfd die look eruit ziet, bepaal je helemaal zelf. Ga je voor een top tot teen luipaardtenue of voor een subtiel zebra-accent? Jouw innerlijke animal wild woman is alleszins geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Terug van nooit weggeweest

De luipaardprint is terug. Maar eigenlijk is ie nooit helemaal weggeweest. De pittige print draait al decennialang mee. Tijdloze sterren als Elizabeth Taylor en Audrey Hepburn hadden de print in het kast hangen en ook vandaag spelen ontwerpers en celebrities met een funky panter-, tijger-, of zelfs zebramotiefje. Ben ook jij niet bang van jouw beestig kantje? Kies dan voor een full-on panterprint en toon de meest edgy versie van jezelf in een fluffy, chique mantel die je losjes laat openhangen. Ook een tof bloesje met een al even tijdloze print is een absolute must have.

Ga wild
met dierenprint

Subtiele zebraprint

Ben je geen fan van zo’n statementlook? Geen probleem, dan kies je voor een iets subtielere zebraprint. Een ecru pull met mooie hals en donkergrijze zebrastrepen werken je animal look af op een iets meer bescheiden, maar daarom niet minder modieuze manier.

zebraprint

Zoals rode lipstick

Of het nu een mantel, een bloes of een miniem accent is: luipaardprint dragen is zoals rode lipstick aanbrengen. Het geeft je outfit meteen die heel gedefinieerde en klassevolle look. Als je dus liever niet al te veel opvalt, kan je die beestige look ook verkrijgen door een subtiel riempje in dierenprint te dragen. Combineer met een denim of een geklede pantalon en de animal look die jij wil is klaar.

riem met dierenprint

Laat je animal look samenstellen door onze personal shopper. Boek nu gratis en vrijblijvend een afspraak!