Een weekendje weg!

Een weekendje weg! Maar wat neem ik mee? 

Geschreven door Sophie - 11 april 2018 

Een weekendje weg in het vooruitzicht? Goed plan! Een nieuwe omgeving geeft je zuurstof en doet je meteen even het wachten op de zomer vergeten. Maar welke outfits neem je best mee? Vermijd keuzestress en leg nu al deze looks klaar.

In de auto

Of je nu met de auto vertrekt of in de trein springt: reizen doe je best op de meest comfortabele manier. Je zal toch een tijdje moeten zitten dus die broek waarmee je alleen rechtstaand kan ademen, laat je best in de kast hangen. Kies voor een comfy denim, vlot bloesje en trendy jeansvestje. Ook een sweater met kleurrijk borduursel doet het dit seizoen helemaal goed. Tijdloze items met vrouwelijke details zijn perfect voor jouw rit richting weekend.

Denim outfit

In de stad

Van de ene hotspot naar de andere flaneren is zalig, maar kan ook best vermoeiend zijn. Citytrippen doe je dan ook best in een outfit waarin je – zonder zweten – een hele stad mee kan doorkruisen. Helemaal makkelijk én trendy is de 7/8ste broek. Combineer met een T-shirt met tekst en een altijd hip jeansvestje. Speel uit wanneer de zon schijnt!

Quote tshirt outfit

Op restaurant

Een dagje sightseeing achter de rug en straks lekker gaan eten op restaurant? Heerlijk! Maar nadenken over je outfit zou wel eens een pretbederver kunnen zijn. Gelukkig brengt een look uit één stuk altijd redding. Stop met piekeren en kies voor een vlotte, soepel vallende jumpsuit met zwoele bloemenprint. Rol ‘m netjes op en hij komt zonder kreuken uit je koffer!

Bloemen jumpsuit

Heb je ondertussen zin gekregen om te shoppen én op reis te gaan? Spring dan gauw even binnen in de e5-winkel in je buurt, of klik onze webshop open, en haal je favoriete reisoutfits in huis.
Zo, klaar voor een weekendje naar jouw favoriete bestemming!