Libelle-homewear | lente/zomer 2019

 

Libelle-homewear | herfst/winter 2019 1

Libelle-homewear 2019

Luchtige stofjes, makkelijke pasvormen en frisse kleuren.

Hoe het begon

In 2017 werd e5 geselecteerd voor het MVO-traject van Flanders DC. Gedurende een klein jaar lieten specialisten ons kennismaken met de mogelijkheden van duurzaamheid. Én haar uitdagingen.

Al snel werd het idee geboren om één van onze collecties duurzaam te ontwerpen. Omwille van haar achterliggende feelgood-filosofie, kozen we voor de Libelle-homewear collectie.

Duurzame materialen

We hebben gekozen om duurzame kleren te ontwerpen en organische of gerecycleerde materialen te gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld organisch katoen, recycled polyester en gecertificeerde viscose gebruikt voor de kleren van Libelle-homewear.


Collectiebeelden Libelle homewear lente zomer 2019

Respect voor de mens

Duurzaam omgaan met de wereld beteken voor e5 ook dat we ook respect hebben voor de mensen die voor ons werken. Samen met de Fair Wear Foundation houden we de arbeidsomstandigheden in de kledingfabrieken in het oog en streven we steeds naar betere arbeidsvoorwaarden.

Verantwoorde productie

De productie van Libelle-homewear staat in voor minder verontreiniging, minder afval en minder verbruik van water en andere hulpbronnen. De stofjes zijn vervaardigd op een ecologische en sociaal verantwoorde manier. Want ook dat vinden we belangrijk.

De toekomst

Bij e5, geloven we dat mode perfect comfort en duurzaamheid kan combineren en zijn we erg fier op deze ecologische collectie. Het is een belangrijke stap, en zeker niet de laatste, in de uitdagende tocht naar een duurzame modewereld.

Zin om stijlvol en relaxed thuis rond te lopen? Shop deze collectie in de geselecteerde winkels en online!