HEBBEN: 2 x de perfecte najaarsjurk

HEBBEN: 2 x de perfecte najaarsjurk

Geschreven door Jocelyn - 9 augustus 2019

Het zal misschien even wennen zijn, maar komend seizoen laten we sombere kleuren voor wat ze zijn en gaan we voluit voor kleur! Najaarsmode mag dus heerlijk fel zijn – knallen met kleur? Yes please! Omdat we toch nog even in zomerstemming zijn, stellen we jou graag voor aan de perfecte najaarsjurk: kleurrijk & very lady-like.

Vintage bloemenprint

Dat bloemenprints eigenlijk nooit uit de mode gaan, is jou misschien ook al opgevallen. Deze herfst geven we ze een vintage twist … én wat voor één. Deze vrouwelijke jurk van Belgisch merk L’histoire de Louise vinkt alle vakjes aan: trendkleuren roze en felblauwe tinten, check! Floral motiefje, check check check! 


Tip van onze Personal Shopper: denk je leuke print, maar geef mij maar een broek dan hebben we goed nieuws voor jou. Deze broek (in diezelfde print) zorgt voor een zomerse najaarsvibe in jouw garderobe. Een zijdezacht exemplaar met een funky bloemenprint, meer moet je niet hebben.

Chique glansstoffen

Naast kleur vallen we deze herfst op met glanzende materialen, transparante stoffen en (glitter) details in de taille. Dit roestoranje kleedje van L’histoire de Louise heeft een geraffineerde uitstraling met haar niet alledaagse look, opstaande kraag en ruches op de borst. De toon-op-toon streepjes zouden zo uit de roaring twenties kunnen komen.


Tip van onze Personal Shopper: combineer met een glitterriempje én toon dat vrouwelijk figuur. Cheers darling!  

Heb jij net zoals ons ook zoveel zin in een kleurrijk najaar? Bekijk dan zeker deze outfits of maak een afspraak met één van onze Personal Shoppers – zij helpen jou graag knallen (mét kleur) komend seizoen. Volg ons op Facebook én Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste trends.