De perfecte match!

De perfecte match!

Geschreven door Sarina - 19 december 2018


Natuurlijk heb je als koppel of vriendinnenduo een fijne klik. Maar ook leuk als jullie qua looks en stijl bij elkaar passen. Daarom: vier keer looks die matchen. Kijk en kies uit!

Voor hem & voor haar

Door als koppel beiden een broekpak te dragen maak je een stijlvolle entree. Perfect voor een receptie, een feestje, een theateruitje… Kies voor een minimalistische snit en een sobere kleur, zo komen de stoffen het beste tot hun recht. Tip voor een eigentijdse touch: witte sneakers voor hem en puntige enkellaarsjes voor haar.

Pretty in print

Ga met je vriendin, zus of mama voor modieuze grote printmotieven en steel samen de show. Vooral jurken en hemden in kimonostijl zijn echte eyecatchers en heel modieus. Dat felle prints niet schreeuwerig maar juist mooi en elegant kunnen zijn, bewijzen deze twee ensembles.

Pretty in print

Groen & bordeaux: supercombi

Doen het deze winter erg goed: flessengroen voor vrouwen en bordeaux voor mannen. Mooie klassieke en tijdloze kleuren die perfect zijn voor elke gelegenheid en die bovendien makkelijk te combineren zijn. Om als koppel helemaal mee te zijn met het seizoen.

Gezellig winters

Naar de kerstmarkt, gaan schaatsen, een wandeling aan zee… Dikke wollen truien zijn onontbeerlijk voor zulke vriendinnenuitjes. Dat wintertruien niet alleen heerlijk warm, maar ook bijzonder stijlvol en modieus kunnen zijn, tonen deze exemplaren.

Gezellig winters

Op zoek naar nog meer matchende ensembles? Neem snel een kijkje op onze webshop.