De catwalks in Parijs, Milaan en New York schreeuwden het uit: dit voorjaar zijn bloemenprints, ruitjes en camouflage hot. Met deze collectiestukken van L’histoire de Louise trotseer ook jij de straten als een echte trendsetter.

1. Flower power

De bloemetjes worden dit voorjaar massaal buitengezet want de bloemenprint is weer helemaal terug van nooit weggeweest! En thank god for that – want dankzij deze print gaat de zon meteen schijnen! Dit jaar zijn fleurige bloemetjes stoerder dan ooit. Draag de bloemenprint in combinatie met strepen voor een eigenzinnige toets. Match de floral trend met double denim of een kledingstuk in classic blue, de trendkleur van het jaar 2020!

Shop deze outfits online of in de winkel

Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 3Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 3
Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 5Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 5

2. Casual Vichy 

Tops, trenchcoats, broeken of jurkjes: er zijn maar weinig items die dit jaar niét bedrukt zijn met ruitjes – of meer specifiek: de Vichy ruit! Luchtige blouses en dromerige a-lijn kleedjes, zoals deze van L’histoire de Louise, krijgen de ‘ruit-treatment’. Denk: Bohemian meets English royalty? Een verfrissende combinatie, zoveel is zeker! Kies jij de blouse of de jurk? Laat het ons weten! 

Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 7Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 7
Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 9Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 9

3. Eigenwijs romantisch

Hello ‘broderie anglaise’: de chique term voor Engels borduurwerk. Op het eerste zicht lijken ‘broderie anglaise’ blouses romantisch en meisjesachtig, maar jij doet het lekker anders! Ga voor andere kleuren dan het geijkte wit en combineer het met een stoere tegenhanger van L’histoire de Louise: jeans, de cargobroek of een item met camouflage print. Gedurfd én pretty in pink! 

Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 11Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 11
Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 13Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 13

4. Stylish op safari  

In de lente komt de natuur – in de stad en daar buiten - tot leven: tijd voor een stadsafari! Om niet uit de toon te vallen, vul jij jouw kleerkast aan met items in natuurtinten zoals camel, kaki en donkerbruin. Een floral print-detail in verrassende kleuren breekt het geheel en maakt je look meteen edgy en modern.

Deze outfits zijn de perfecte combo tussen stoer en vrouwelijk: zo trendy zien wij jou graag! 

Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 15Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 15
Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 17Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 17

5. Zeg ja tegen camo! 

Krijg jij van de lente energie en zin om de wereld te veroveren? Dan is de military style-geïnspireerde camouflage-trend helemaal voor jou! Een stoere raincoat of gewatteerde jas van L’histoire de Louise in donkergroen maken je uitstraling extra sterk. Combineer deze trend(kleur) met tropische prints en felle kleuren voor de juiste dosis speelsheid. Dit wordt jouw seizoen!

Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 19Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 19
Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 21Deze 5 lente-trends wil je in je kleerkast! 21

Zo, met welke trend ga jij naar huis? Shop de nieuwe L’histoire de Louise collectie nu online of in je favoriete e5-winkel of maak een gratis afspraak met onze Personal Shoppers voor professioneel advies. 

Tijd voor een lenteschoonmaak in je kast! Heb je oude kleren die niet meer passen bij jouw stijl? Kom nu je oude kledij bij e5 doneren en krijg een aankoopcheque van € 12,50 per gevulde zak met oude kledij. Meer info over onze e5-inzamelactie t.v.v. Oxfam-Solidariteit.