Work it, Wear it en vooral... Love it!

Bij e5 bieden we diverse interessante mogelijkheden voor jouw medewerkers of business partners.

Het geschikte geschenk voor jouw zakenrelatie

Shoppen maakt gelukkig en je weet wat ze zeggen over een tevreden werknemer of business partner. Geef daarom een geschikt maar ook leuk geschenk. Wij bieden jou een waaier aan mogelijkheden waar zonder twijfel het ideale cadeau tussen zit voor élke zakenrelatie.

Geef jouw werknemers de kans om tweemaal per jaar onze shopping week bij te wonen. Geniet zo van een exclusieve korting, vanaf 50 werknemers.

Wens je cadeaubonnen te bestellen in een grote hoeveelheid als relatie- of personeelsgeschenk? Bij e5 kan dit op maat van jouw bedrijf.  

Geef jouw werknemers de kans om tweemaal per jaar onze shopping week bij te wonen. Zo genieten ze van een exclusieve korting op ons aanbod. Vanaf 50 werknemers.

Geef jouw personeelsleden en zakenrelaties de mogelijkheid om vouchers te kopen aan een voordeligere prijs.

Wens je cadeaubonnen te bestellen in een grote hoeveelheid als relatie- of personeelsgeschenk? Bij e5 kan dit op maat van jouw bedrijf.  

Organiseer een team-event in één van onze winkels

Een evenement in één van onze winkels? Dat kan! Wij verwennen jouw team graag met een hapje en een drankje, combinatietips van onze Personal Shoppers en helpen jullie graag aan een geslaagde, nieuwe outfit. Vanaf 50 personen.

Laat je team stylen door onze Personal Shoppers

Ben je op zoek naar een zakelijke stijl die werkt voor jou & je team? Wij organiseren voor jou een styling-sessie op maat. Aan de hand van de dresscode van je bedrijf gaat de Personal Shopper aan de slag.

Wens je meer info?

Je kan ons vrijblijvend per e-mail contacteren via contact@e5mode.be

e5 werkt samen met deze voordeelplatformen, die diverse kortingen en speciale aanbiedingen voorzien voor al hun leden.