Herenkleding

* 10% korting op je eerste kledingstuk, 15% korting op je tweede kledingstuk, 20% korting op je derde kledingstuk en 30% korting op je vierde kledingstuk. De hoogste korting geldt op het duurste kledingstuk. Koop je meer dan 4 items, dan krijg je 10% korting op de goedkoopste artikelen. Je korting wordt automatisch toegekend aan je winkelmandje. Actie geldig van 25 t.e.m. 30/11/2020. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Niet geldig bij aankoop van cadeaucheques, Libelle plaids of mondmaskers.

We hebben helaas geen geschikte resultaten gevonden.

Black Friday deals bij e5

Black Friday, de dag waarop jij van heel wat uitzonderlijke deals kan profiteren. Op vrijdag 26 november 2021 is het weer zover! Máár we hebben nog meer leuk nieuws, bij e5 geniet je niet één maar meerdere dagen van kortingen. Ook op Cyber Monday profiteer jij van onze deals. Deze kans mag jij niet mislopen! Neem dus zeker een kijkje op onze webshop of bezoek een e5-winkel bij jou in de buurt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Geniet van uitzonderlijke kortingen

Wie houdt er nu niet van promoties? Bij e5 willen we jou zien stralen en dat lukt het best in een nieuwe outfit! Daarom kan jij uitzonderlijke kortingen scoren op de hele collectie. Kom dus zeker langs in jouw favoriete e5-winkel, waar onze medewerkers jou met plezier advies geven. Shop jij liever op jouw gemak van thuis? Geen probleem, ook via de webshop profiteer jij van onze deals.

Wat is Black Friday eigenlijk?

Black Friday is een fenomeen dat sinds enkele jaren overgewaaid is uit Amerika naar België. Elke 4e donderdag van november vieren Amerikanen Thanksgiving Day. Op die dag zijn ze dankbaar voor de oogst en al het goede van het voorbije jaar. De dag na Thanksgiving werken heel wat Amerikanen niet. Met andere woorden: voor winkeliers dus de perfecte dag om gigantische kortingen aan te bieden. Black Friday wordt al jaren gezien als de start van de kerstinkopen.
Er zijn twee theorieën rond het ontstaan van de naam Black Friday. De eerste theorie zou verwijzen naar de enorme drukte in en rond de stad op die specifieke vrijdag. De andere theorie zegt dat Black Friday de eerste dag van het jaar is waarop winkeliers de rode cijfers achter zich laten.
Cyber Monday was oorspronkelijk de online variant van Black Friday, maar tegenwoordig geven bedrijven op beide dagen zowel in de winkel als online grote kortingen.