Recent toegevoegde artikel(en)

  1. Er zijn geen artikelen in de winkelmand.
Totaal € 0,00
Subtotaal € 0,00
Belasting € 0,00
Afrekenen


Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden op 19 oktober op de hoogte gebracht.Nicci French

Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten. Hun meest bekende werk is de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol. Het echtpaar schrijft niet samen. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander herschreven wordt. Om de beurt bewerken zij een hoofdstuk net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.

Bieke Ilegems

Bieke Ilegems

Bieke Ilegems is al meer dan 25 jaar actief in de Vlaamse mediawereld als actrice, presentatrice, nieuwsanker en moderator. Vorig jaar nam ze deel aan De Slimste Mens ter Wereld en eerder won ze samen met haar man Erik Goossens de vtm-danswedstrijd Dansdate. In haar recente boek De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk gaat ze op zoek naar manieren om er zowel vanbuiten als vanbinnen mooi uit te zien én gelukkig te zijn. Een persoonlijke en eerlijke zoektocht met vallen en opstaan.

Paula Marckx

Paula Marckx

Paula Marckx is een fenomeen. Als jong meisje was ze mannequin voor Natan. Later belandde ze in de journalistiek en behaalde ze als eerste vrouw haar vliegbrevet op de luchthaven van Deurne. Maar bovenal werd ze beroemd door het arrest-Marckx, dat vaststelde dat kinderen van ongehuwde ouders in België gediscrimineerd werden in hun gezins- en afstammingsrechten. Nu is ze in de negentig en schreef ze een boek waarin zij haar geheimen om jonger oud te worden verklapt.

Aron Wade

Aron Wade

Aron Wade werd bekend door De Kotmadam en andere TV- en theaterproducties. In Eerlijk met mezelf tekende Ria Maes het verhaal op van de depressie waarin Aron enkele jaren geleden belandde. Het werd een openhartige getuigenis over een donkere periode in zijn leven. Een aangrijpend, maar vooral eerlijk en hoopvol boek.Aanmelding: Gelieve u op vrijdag 3 november met uw digitale ticket aan te melden aan Ingang 2 van Antwerp Expo en u 15 minuten voor aanvang van de Meet & Greet te laten registreren aan de kassa van Veen Bosch & Keuning Uitgevers. Na registratie wordt u begeleid naar de exclusieve Meet & Greet met uw favoriete auteur.

Locatie: Boekenbeurs/Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Stand: Veen Bosch & Keuning Uitgevers, Hal 4, Stand 401
Bereikbaarheid en parking: www.boekenbeurs.be/bereikbaarheid