Recent toegevoegde artikel(en)

  1. Er zijn geen artikelen in de winkelmand.
Totaal € 0,00
Subtotaal € 0,00
Belasting € 0,00
Afrekenen
Personal shopper service
Waarom vandaag nog uw afspraak boeken?
1 U krijgt persoonlijk stijladvies 2 Wanneer het u past
Onze shop assistant houdt rekening met lichaamstype en eigen stijl. Zo gaat u naar huis met een set aan unieke en persoonlijke stijltips. In onze online agenda kiest u zelf in welke winkel, op welke datum en hoe laat u uw afspraak plant.
 
3 We nemen onze tijd 4 Onze service is volledig gratis
Gedurende anderhalf uur ontdekt u samen met onze personal shopper hoe u in onze collectie kan stralen. Want stralende klanten zijn van onschatbare waarde.Hoe gaan we te werk?
1. Verkennend gesprek
1. Verkennend gesprek
Bij een tasje koffie leert uw shop assistant uw wensen, stijl en figuur kennen.
2. Selectie outfits
2. Selectie outfits
Uw shop assistant wandelt samen met u in de winkel en selecteert uw unieke outfits.
3. Pasmoment
3. Pasmoment
Tijdens het passen van de looks geeft uw shop assistant u persoonlijke stijltips.
4. Stralen in een nieuwe look
4. Stralen in een nieuwe look
Tevreden met het resultaat? Straal in uw nieuwe outfits! Geen aankoopverplichting.In 28 van onze 72 winkels kan u vandaag al terecht voor deze unieke dienst. De agenda van deze winkels zijn online beschikbaar en een reservatie plaatsen is een fluitje van een cent.

Ik draag weer kleedjes! | Krista - 49 jaar
Mijn dochter had de afspraak vastgelegd voor Moederdag, want ik ben 15kg vermagerd en niets van mijn oude kleren paste nog. De shop assistant heeft mij heel goed geholpen. Ze heeft mij zelfs kunnen overtuigen om nog eens een kleedje te kopen!


Handige tips | Sabine - 42 jaar
Ik moet binnenkort naar een communiefeest, dus ik was eigenlijk alleen op zoek naar een feestelijk kleedje. Maar de verkoopster kwam nog met een jeansjasje, een super idee. Want nu kan dan kleedje ook gewoon door de week aandoen.


Ik kom zeker terug | Eveline - 54 jaar
Ik heb een afspraak gemaakt in de winkel van Beringen. Er waren veel dingen mooi, moeilijk om te kiezen hoor. Gelukkig gaf de verkoopster goede tips over hoe ik  moet combineren. Ik kom zeker nog terug!