Recent toegevoegde artikel(en)

  1. Er zijn geen artikelen in de winkelmand.
Totaal € 0,00
Subtotaal € 0,00
Belasting € 0,00
Afrekenen

Deze maand kunt u uzelf verwennen én tegelijk een goed doel steunen. Speciaal voor De Warmste Week verkoopt e5 mode twee 'limited edition' kersttruien, één voor dames en één voor heren. Die zijn te koop voor € 39,95 in de e5 winkels in Vlaanderen en op de webshop.

Voor elk van deze truien die wordt verkocht, schenken we de volledige opbrengst aan Stichting Pelicano en Lotus Care Foundation, twee goede doelen die e5 mode nauw aan het hart liggen en wat warmte brengen bij mensen die het moeilijk hebben.

LOTUS CARE FOUNDATION   STICHTING PELICANO
Waarom koos e5 voor Lotus Care Foundation?

Lotus Care Foundation maakt het kankerpatiënten met beperkte financiële middelen mogelijk om een verwenmoment voor zichzelf in te lassen. Dankzij giften kunnen zij Care Cards uitdelen voor een gespecialiseerde beautybehandeling of kappersbeurt bij een Kanker Hair of Kanker Beauty Professional.

De visie van e5mode kunnen we samenvatten in 1 zin: iedereen mag zichzelf graag zien. Ook met een maatje of een jaartje meer. Daarom kunnen wij ons volledig vinden in de filosofie van Lotus Care Foundation: ook zij willen dat iedereen zich goed in zijn vel voelt en stráált. Niet enkel in goede tijden, maar ook in moeilijke omstandigheden. Eigenwaarde en eigenliefde, dat is de basis van onze beide ondernemingen. Daarom schenken wij graag de helft van onze opbrengst aan Lotus Care Foundation.
Waarom koos e5 voor Stichting Pelicano?

Stichting Pelicano helpt kinderen in armoede, financieel maar ook structureel. De vrijwilligers gaan samen met de kinderen naar de dokter, een jas kopen, schoolbenodigdheden halen... Ze zijn een soort van gids aan de zijde van het kind, tot het een diploma behaalt of een beroep heeft geleerd.

Onze kinderen zijn niet alleen onze toekomst, zij verdienen ook de béste toekomst. Daarom steunen wij met volle overtuiging de vrijwilligers die zich dag in, dag uit inzetten voor kinderen bij wie niks vanzelfsprekend is. Voor wie sociale uitsluiting pijnlijker is dan een knorrende maag.

Dankzij Pelicano krijgen deze kinderen het zelfvertrouwen en alle kansen die ze verdienen, zo beginnen zij zichzelf graag te zien. Daarom schenken wij graag de helft van onze opbrengst aan Stichting Pelicano.

Wilt u de goede doelen Lotus Care en Stichting Pelicano steunen?
Ga dan snel naar uw dichtstbijzijnde e5 winkel of volg de links hieronder en koop de mooie kerstpull.
Ja, ik wil een vrouwenpullJa, ik wil een herenpull
Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingskaarten. Kersttruien beschikbaar zolang de voorraad strekt.